Instructiuni de folosire Skincell Advanced

Skincell Advanced: Instrucțiuni de utilizare

Skincell Advanced este disponibil sub formă de emulsie lichidă într-o sticlă de sticlă cu dozator pentru o aplicare ușoară. Produsul se aplică pe zona de creștere, evitând țesuturile și membranele mucoase sănătoase. Eliminarea negilor și a alunițelor implică următoarele reguli:

Cum se utilizează serul
  • pielea este pre-curățată de impurități;
  • mâinile sunt tratate cu un antiseptic;
  • aplicați compoziția cu o spatulă sau un băț special pentru a evita aplicarea pe zonele adiacente ale pielii.

Corectorul absoarbe rapid. Cursul tratamentului este de 2-3 ori pe zi timp de o lună. În acest timp, creșterile mici sau medii dispar. Alunițele mari, papiloamele sau negii pot dura mai mult timp pentru tratare. Din motive de prevenire, sunt suficiente 2-3 cereri pe săptămână.

Înainte de a utiliza produsul, trebuie să excludeți reacțiile alergice, asigurați-vă că integritatea pielii în zona de aplicare.

Lecturi

Formula revoluționară garantează rezultate de tratament 100% - după o lună de utilizare, pielea devine limpede. Componentele active acționează numai asupra celulelor modificate, fără a captura țesuturile sănătoase. Skincell Advanced Serum Concentrate este recomandat în următoarele cazuri:

  • nevi de localizare și culoare variate;
  • negi, papiloame și alte creșteri;
  • hiperpigmentarea pielii și focarele locale de întunecare a pielii.

Nu există contraindicații pentru utilizare datorită compoziției sale naturale. Corectorul trebuie aplicat cu prudență persoanelor cu risc crescut de alergii, cu răni în zona de aplicare (tăieturi, abcese, sângerări). Nu au fost efectuate studii privind utilizarea în timpul sarcinii și alăptării.

Nu aplicați compoziția activă pe neoplasmele cu urme de transformare oncologică a celulelor, de exemplu, în timpul creșterii, creșterii părului, modificărilor de contur și culoare. În alte cazuri, fondurile sunt permise pentru utilizare în Moldova.