opinii Skincell Advanced

 • Iana
  De mult am vrut să scap de o aluniță pe ceafă. Celulele de creștere nu sunt periculoase, dar medicii au interzis eliminarea lor din cauza riscului ridicat de sângerare - am boli de sânge. Am cumpărat skincell avansat de pe site-ul producătorului și nu mă pot sătura de el - după ce am îndepărtat alunița, am comandat un produs pentru îndepărtarea papiloamelor mici de pe față și gât
  Skincell Advanced
 • Inga
  Pistrui și alunițe mă însoțesc toată viața, dar 2 creșteri mari pe fața mea m-au împiedicat să trăiesc. Nu puteam să mă machiez, să fac proceduri cosmetice, mi-era frică în permanență de a deteriora alunița. Complexul de plante Skincell Advanced a venit în ajutor. Am început să simt efectul abia după o săptămână, iar după 4 săptămâni eram deja liber de defecte ale pielii.
  Skincell Advanced
 • Vadim
  Nu m-am gândit niciodată că Skincell Advanced Herbal Serum îmi va întoarce viața după 2 luni de utilizare. După stagiul meu în Brazilia, am dezvoltat o aluniță mare pe față și mai multe papiloame pe corp. Alunița m-a împiedicat să am grijă de mine: spălare, bărbierit. Astăzi am pielea curată, fără defecte - datorită concentratului.
  Skincell Advanced
 • Liuba
  De curând mi-am îndeplinit visul și am slăbit mult. Participarea la un bikini de fitness ma inspirat la propriu. La etapa de pregătire, am văzut că gâtul și pieptul erau presărate cu mici papiloame. Problema a fost rezolvată printr-un remediu popular - serul concentrat Skincell Advanced. Într-o lună, corpul meu era irezistibil.
  Skincell Advanced
 • Natalia
  Skincell Advanced mi-a fost recomandat de un prieten. La început nu am crezut și am încercat corectorul de pe brațul meu. Nu a existat nicio limită pentru surpriza mea - după o săptămână nevul a început să scadă în dimensiune. Am comandat un nou pachet pentru a îndepărta creșterile de pe corp.
  Skincell Advanced
Evaluare Skincell Advanced
4.9
14